Contribui și tu?Prevenirea tăierii pădurii de la Certej este o victorie a societății civile și a comunității locale, adică a noastră, a tuturor. Noi suntem cei ce am trimis mai mult de 4,500 de opinii, sugestii și comentarii către minister făcând imposibilă continuarea procedurii prevăzute de Codul Silvic.

În plus, am depus peste 21,000 de semnături la Ministerul Apelor și Pădurilor adunate de petiția Salvăm pădurea din Certej. Mai mult, membrii comunității Declic și activiștii Mining Watch România au predat reprezentanților ministerului o drujbă de aur, în semn de protest.

Vrei și tu să contribui financiar pentru a sancționa abuzurile din avizarea proiectelor de minerit? Contribuția ta, lunară, ne va ajuta să fim mereu cu un pas înaintea autorităților servile companiilor miniere, permitându-ne să mergem în zonele afectate, să angajăm expertiză juridică și să continuăm să vă informăm.

Dacă dorești ca donația ta să fie lunară, plătită cu regularitate, apasă pe butonul donație lunară.

Foto credit: Dragoș Hanciu, Vice, protest MAP, noiembrie 2018

Donez 0 RON

Secure lock symbol

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Donează pentru Declic

Îți mulțumim mai ales dacă poți deveni donator recurent al Declic. Pentru a ne putea organiza mai bine campaniile, este important să știm pe ce fonduri ne putem baza, în fiecare lună. Cu câte puțin de la cât mai mulți, putem aduna suficient pentru planuri mărețe.

Pentru donație recurentă te rog să selectezi butonul donație lunară.

Vom reveni cu un raport detaliat privind cheltuirea fondurilor primite.

Donația ta a fost înregistrată. Mulțumim!

Colaj de fotografii realizat în iunie 2016. Membrii Declic au fost să vadă pădurile amenințate de defrișări.