Contribui și tu?

 

Susține și tu investigațiile Declic!

Ultima investigație Declic, realizată în perioada octombrie 2017 - august 2018 arată cum, în 2004, Ministerul Mediului a tocat banii unui program de preaderare fără a-l finaliza, cum a lăsat de izbeliște pădurile timp de 14 ani fără o legislație clară și cum, în prezent, vrea să ascundă orice dovadă prin închiderea site-ului inspectorulpadurii.ro.

Împreună, de-a lungul celor 3 ani, am reușit să expunem companii precum Hornbach sau Schweighofer și practicile lor ilicite. Investigațiile noastre s-au transformat în campanii de succes, care au unit forța comunității Declic și au pus presiune pe autorități să își facă treaba.

Nu am fi reușit toate astea fără contribuția membrilor Declic. 

Dacă nu îți poți închipui o lume fără Declic, dacă îți place ce facem împreună și dacă valorile noastre sunt aceleași ajută-ne să fim mai puternici în 2018!

----- 
Declic este o voce independentă - este felul nostru de a ne face auziți indiferent de cine se află “la putere”. Pentru a ne păstra această independență, nu acceptăm donații de la corporații sau guverne.

Suntem finanțați din micile donații ale membrilor comunității Declic. Îți mulțumim că ești alături de noi!

Donez 0 RON

Donația ta este

O dată Donație lunară

Donația ta

Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

 

Mulţumim că eşti alături de noi!


Declic este o comunitate de independentă, alimentată prin donațiile oamenilor și granturi de la fundații. Nu luăm bani de la partide politice sau companii poluatoare.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum sunt folosite donațiile primite, intră aici

Ne poți urmări și pe pagina facebook aici