465 din 1.000 de semnături

Semnează petiția!

Către: Klaus Iohannis, președintele României

Petiție

Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă cerem să renunțați la jocurile politice. Nu faceți altceva decât să adânciți haosul în care ne aflăm. Țara este deja afectată de criza sanitară și de cea politică. Domnule președinte, recitiți Constituția și vedeți care vă sunt atribuțiile.

De ce este important?

România este zguduită de luni de zile de o criză politică fără precedent. Ne-am fi așteptat ca președintele Iohannis să-și respecte atribuțiile din Constituție.

Dar Iohannis a făcut fix opusul. Președintele ne-a arătat că este genul jucător. L-a interesat mai mult susținerea candidatului PNL la șefia partidului, decât orice altceva. Iar acum e gata să bată palma cu PSD, ca să-și consolideze poziția politică.

Președintele pune în pericol statul de drept. Dacă Iohannis continuă să se amestece în treburile partidelor, riscăm să alimenteze suplimentar criza deja existentă și să arunce România și mai mult în haos.

Mai avem o șansă. Noi, membrii Comunității Declic, îi cerem președintelui să nu-și mai depășească atribuțiile conferite prin Constituție. O petiție semnată de zeci de mii de cetățeni ar fi un duș rece pentru Iohannis, din partea societății civile.

Semnează acum petiția și cere-i președintelui să renunțe la jocurile politice.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Îți mulțumim pentru implicare! Ar mai fi un lucru pe care l-ai putea face.

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.