30.913 din 50.000 de semnături

Semnează petiția!

Către: Președintele PSD, șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu

Președintele PNL, șeful Senatului, Florin Cîțu

Petiție

Noi, semnatarii și semnatarele acestei petiții, vă solicităm să o înlocuiți de urgență pe Laura Vicol de la conducerea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților. O persoană care răspunde la comanda interlopilor nu poate conduce cea mai importantă comisie din Parlament, care ar trebui să refacă legile justiției și să facă legi care să ne protejeze de cei mai violenți infractori.

De ce este important?

Laura Ciorbă Vicol este o apropiată de-a fraților Sile și Nuțu Cămătaru, precum și a altor interlopi periculoși, cum ar fi liderul clanului Sportivilor. Ea a fost văzută de mai multe ori conducând mașina lui Sile Cămătaru și a fost interceptată când răspundea la comenzile unui alt interlop.

Interlopul interceptat o jignește și îi vorbește cu superioritate, iar procurorii susțin că Laura Ciorbă Vicol se află într-o relație de subordonare cu cămătarul.

Iată doar o parte a dialogului dintre cei doi:

Marian Bejan:Tu ești c***ă, că ai atitudinea asta și vorbești prost și mă superi...

Laura Vicol: Deci, ori începi să mă respecți și să-mi vorbești frumos, dacă vrei să mai avem un dialog ori nu mai mă suna... Cum vrei tu!​

Marian Bejan: Băi! Tu cât de dobitoacă să fii...​

Laura Vicol: Eu... Deci eu te respect...​”

De altfel, Laura Ciorbă Vicol este o susținătoare a infractorilor și a declarat public că vrea desființarea DNA. Ea a lăudat și promovat legile toxice pentru justiție, făcute de PSD în perioada Dragnea.

Aducerea unui asemenea personaj la conducerea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților demonstrează că PSD și PNL vor să continue lupta pentru distrugerea justiției și îndepărtează România de valorile europene.

Laura Vicol a apărat o serie de infractori periculoși, dar a cultivat și relații de prietenie cu oameni politici și afaceriști controversați. Nașul ei de cununie este Daniel Dragomir, fost ofițer SRI condamnat definitiv și fugit din România pentru a nu ispăși pedeapsa. Laura Vicol a apărat-o și pe Alina Bica și este cunoscută pentru prietenia cu Elena Băsescu și Elena Udrea.

Averea avocatei, care conduce acum Comisia Juridică, este imensă. Ea are bijuterii de aproape 800.000 de euro, plus 1,2 milioane de lei și 310.000 de euro în conturi.

Semnează și tu petiția pentru demiterea Laurei Vicol de la conducerea Comisiei Juridice a Camerei Deputaților!

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez o dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.

 

În acest fel, vei putea lua parte la elaborarea legilor și politicilor care ne afectează viața. Vei putea semna petiții online, scrie parlamentarilor, vei afla de înmânările de semnături sau atelierele online. 

Comunitatea Declic intervine continuu în procesul politic. Fiecare semnătură pe care o dai, fiecare share către prieteni, fiecare email trimis către autorități, fiecare gest mic sau mare, contribuie la o societate mai bună. 

Pe curând!
Echipa Declic

P.S: Nu ești pe Telegram? Nu-ți face griji! Îți vom trimite în continuare noutăți pe email.