Trimite email la Florin Cîțu

Form to send email
Pentru:

Vă cer să o revocați pe Andra Pleșa din funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Ariile Naturale Protejate, având în vedere următoarele:

👉 După scandalul de la Apele Române, ați condamnat ferm nepotismul și conflictele de interese din instituțiile statului. Cu toate acestea, la scurt timp, ați numit în funcție de conducere la ANANP o persoană suspectă de ambele și fără competențe pentru funcția respectivă.

👉 Dacă Andra Pleșa nu este revocată din funcția de președinte ANANP, e doar o chestiune de timp până ce aria naturală protejată Natura 2000 Munții Țarcu va fi distrusă. Afacerea familiei sale urmărește construcția de 4 microhidrocentrale, fără să le pese de natură, de floră, de faună.

👉Dacă o păstrați pe Andra Pleșa în funcție, transmiteți că nu se poate avea încredere în cuvântul dumneavoastră.

👉Fără încredere din partea cetățenilor, cariera unui om politic nu poate avea un viitor prea strălucit.

👉Mai mult, faptele dumneavoastră afectează negativ nu doar propria credibilitate, ci și pe cea a partidului din care faceți parte. Iar lipsa de credibilitate a politicienilor nu se uită ușor și este mereu sancționată la vot

Te rugăm să scrii respectuos un mesaj personal și argumentat.

Nu uita să îți treci datele de identificare la începutul mailului și să compui un Subiect propriu. 

Atenție! E-mailul nu se va trimite fără un Subiect.

Nu uita să te semnezi cu nume și prenume. Altfel, mesajul tău va fi considerat spam. 

Acest email se trimite din partea Nu ești tu? Click aici

Destinatarii vor primi numele și adresa ta de email.

Declic este conform cu cerințele GDPR. Datele tale personale vor fi păstrate în siguranță. Declic nu tranzacționează date de contact sau orice informații despre membrii săi. Te vom contacta doar noi, doar atunci când implicarea ta este necesară pentru cauzele de care îți pasă. Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Îți mulțumim pentru implicare! Ar mai fi un lucru pe care l-ai putea face.

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.