Trimite email la Ministerul Mediului

Form to send email
Pentru:

Scrie-i și tu, chiar acum, ministrului Mediului, Tanczos Barna. 

Aici sunt câteva argumente pe care le poți folosi ca sursă de inspirație.  Nu uita să te semnezi și să fii politicos:

Alertele satelitare trebuie să fie în Inspectorul Pădurii. Se prevede asta într-o hotărâre de Guvern, nu este ceva negociabil! Avem nevoie de ajutorul tehnologiei pentru a salva pădurea.

Peste 24.000 de membri Declic au semnat o petiție prin care vă cerem să realizați un sistem public de alertare, cu ajutorul imaginilor satelitare, care să semnaleze când există tăieri de pădure în zone neautorizate. În acest scop, vă solicităm să lansați, urgent, licitația pentru achiziționarea de hărți satelitare.

Doar făcând apel la tehnologia mileniului în care trăim, putem opri jaful din păduri. Alertele satelitare ne vor ajuta să știm când sunt posibile tăieri de pădure în zone neautorizate. Nu mai amânați proiectul!

Sperăm că nu ați uitat de alertele satelitare care trebuie să facă parte din Inspectorul Pădurii. Apreciem progresele care s-au făcut la aplicația destinată nouă, cetățenilor. Dar vom continua presiunea până când vom avea și alerte în Inspector, de fiecare dată când sunt posibile tăieri în locuri neautorizate.

 

Nu uita să compui un Subiect propriu și să te semnezi cu nume și prenume. Altfel, va fi considerat spam.

Atenție! E-mailul nu se va trimite fără un Subiect.

Scrie respectuos pentru a obține un răspuns.

Nu uita să te semnezi.

Acest email se trimite din partea Nu ești tu? Click aici

Destinatarii vor primi numele și adresa ta de email.

Declic este conform cu cerințele GDPR. Datele tale personale vor fi păstrate în siguranță. Declic nu tranzacționează date de contact sau orice informații despre membrii săi. Te vom contacta doar noi, doar atunci când implicarea ta este necesară pentru cauzele de care îți pasă. Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Mulţumim că ne eşti alături!