Trimite email la Comisia pentru mediu

Form to send email
Pentru:

Doamnă / Domnule deputat,

Vă solicit să dați raport favorabil pentru Pl-x 668/2018 privind modificarea Legii 24/2007 privind reglementarea şi administrarea spaţiilor verzi datorită următoarelor motive:

👉  Intervențiile asupra copacilor nu se vor mai face prin „toaletări” abuzive, ci doar cu aprobarea unui peisagist, în urma unui plan de conservare a spațiilor verzi.

👉  În orașe tot mai poluate și aglomerate, legea va crește suprafața totală de spațiu verde pentru cetățeni; primăriile vor putea să introducă în categoria spațiilor verzi terenurile abandonate sau cele care au altă destinație;

👉  Din etapa de proiectare, cartierele rezidențiale nou construite vor fi prevăzute obligatoriu cu spații verzi; proiectele imobiliare haotice din care spațiile verzi lipsesc vor fi blocate;

👉 Legea este un instrument util pentru administrația locală în utilizarea eficientă a spațiilor verzi, în lipsa unor Registre ale Spațiilor Verzi. 

Te rugăm să scrii respectuos un mesaj personal și argumentat.

Nu uita să îți treci datele de identificare la începutul mailului și să compui un Subiect propriu. 

Atenție! E-mailul nu se va trimite fără un Subiect.

Nu uita să te semnezi cu nume și prenume. Altfel, mesajul tău va fi considerat spam. 

Acest email se trimite din partea Nu ești tu? Click aici

Destinatarii vor primi numele și adresa ta de email.

Declic este conform cu cerințele GDPR. Datele tale personale vor fi păstrate în siguranță. Declic nu tranzacționează date de contact sau orice informații despre membrii săi. Te vom contacta doar noi, doar atunci când implicarea ta este necesară pentru cauzele de care îți pasă. Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez o dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Îți mulțumim pentru implicare! Ar mai fi un lucru pe care l-ai putea face.

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.