Trimite email la Comisia pentru administratie publica

Form to send email
Pentru:

Scrie-le și tu, chiar acum, membrilor Comisiei pentru administrație publică a Senatului.

Aici sunt câteva argumente pe care le poți folosi ca sursă de inspirație.  Nu uita să te semnezi și să fii politicos:

Suntem peste 30.000 de semnatari ai petiției prin care vă solicităm să țineți cont de obiecțiile Președintelui Klaus Iohannis și ale Asociației Peisagiștilor din România și să opriți mutilarea spațiilor verzi. Nu mai amânați dezbaterea acestei legi. Eliminați amendamentele toxice din Legea privind modificarea Legii nr. 24/2007 de reglementare și administrare a spațiilor verzi din intravilanul localităților. Textul legii conține prevederi grave, care pot duce la distrugerea ireversibilă a parcurilor și a altor zone verzi din orașe. Apoi dați aviz favorabil, parcurile au nevoie de o lege modernă, care să le protejeze.

Spațiile verzi au nevoie de o lege care să le protejeze, nu să le dea pe mâna mafiei imobiliare. Nu mai amânați dezbaterea legii spațiilor verzi, retrimisă în Parlament de Președintele României. Eliminați amendamentele toxice pentru parcuri, au fost menționate de peisagiști și de Președinte, apoi spuneți DA unui proiect de lege care poate salva sute de parcuri.

Legea spațiilor verzi este necesară, vă cerem să o votați fără alte amânări. A fost scrisă de profesioniști din domeniul peisagisticii și urbanismului. Dar, în legislatura anterioară, a fost modificată de politicieni care reprezentau interesele unor oameni cu bani ce doresc să ne distrugă parcurile pentru a-și dezvolta proiectele imobiliare. Eliminați amendamentele toxice, apoi dați aviz favorabil acestui proiect de lege.

Sunteți de partea spațiilor verzi, a unor orașe care respiră, sau a mafiei imobiliare care urmărește profitul cu orice preț? Vă cerem să puneți în dezbatere Legea spațiilor verzi și să-i dați aviz favorabil, în forma cerută de Președintele Klaus Iohannis și de Asociația Peisagiștilor din România.

Nu uita să compui un Subiect propriu și să te semnezi cu nume și prenume. Altfel, va fi considerat spam.

Atenție! E-mailul nu se va trimite fără un Subiect.

Scrie respectuos pentru a obține un răspuns.

Nu uita să te semnezi.

Acest email se trimite din partea Nu ești tu? Click aici

Destinatarii vor primi numele și adresa ta de email.

Declic este conform cu cerințele GDPR. Datele tale personale vor fi păstrate în siguranță. Declic nu tranzacționează date de contact sau orice informații despre membrii săi. Te vom contacta doar noi, doar atunci când implicarea ta este necesară pentru cauzele de care îți pasă. Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez o dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.

În acest fel, vei putea lua parte la elaborarea legilor și politicilor care ne afectează viața. Vei putea semna petiții online, scrie parlamentarilor, vei afla de înmânările de semnături sau atelierele online. 

Comunitatea Declic intervine continuu în procesul politic. Fiecare semnătură pe care o dai, fiecare share către prieteni, fiecare email trimis către autorități, fiecare gest mic sau mare, contribuie la o societate mai bună. 

Pe curând!
Echipa Declic

P.S: Nu ești pe Telegram? Nu-ți face griji! Îți vom trimite în continuare noutăți pe email.