4.707 din 10.000 de semnături

Mesaj de solidaritate

Dragă Florina

 

Noi, semnatarii acestui mesaj, membri ai comunității Declic, suntem alături de tine. Te respectăm pentru că #reziști și o faci cu demnitate. Credem că personaje ca Brăiloiu sau Manda nu au ce să caute în Parlament.

 

Date fiind condițiile în care trebuie să îți desfășori activitatea suntem cu atât mai recunoscători pentru tot ceea ce faci. Știm că nu poate fi ușor și îți mulțumim că ne reprezinți.  

De ce este important?

O femeie parlamentar a fost jignită în plenul Senatului. Senatorul PSD Claudiu Manda a jignit-o pe colega sa Florina Presadă. Manda a făcut trimitere la cuvintele obscene adresate acesteia anul trecut de senatorul Liviu Brăiloiu: “Prințeso, s*** p***”. Înainte de a o jigni, i-a închis microfonul și a refuzat să-i mai ofere posibilitatea de a-și exprima opiniile privind Codul Administrativ.

Nu este prima dată când i se întâmplă și nu este prima femeie care pățește așa ceva. Florina Presadă nu îi reprezintă doar pe cei care au votat-o. Reprezintă toate femeile care sunt obligate să tolereze același comportament abuziv la locul de muncă. Îi reprezintă și pe bărbații care nu acceptă hărțuirea și umilirea unor persoane doar pentru că sunt femei.

Următorul pas: dă de veste

Contribui și tu?

Donează pentru ca mesajul nostru privind hărțuirea femeilor în Parlament să ajungă la câți mai mulți oameni. Cu sprijinul tău, vom promova mesajul nostru în social media astfel încât să fim o voce clară și unită.


Donațiile online către Declic sunt la fel de sigure precum orice altă plată cu cardul, dar vin la pachet cu raportări corecte și niște tumult în societate.

Donez 0 RON

Secure lock symbol

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Donează petru Declic

Îți mulțumim mai ales dacă poți deveni donator recurent al Declic. Pentru a ne putea organiza mai bine campaniile, este important să știm pe ce fonduri ne putem baza, în fiecare lună. Cu câte puțin de la cât mai mulți, putem aduna suficient pentru planuri mărețe.

Pentru donație recurentă te rog să selectezi butonul donație lunară.

Vom reveni cu un raport detaliat privind cheltuirea fondurilor primite.

Mulţumim că eşti alături de noi!


Declic este o comunitate independentă, finanțată prin donațiile oricât de mici ale membrilor săi. Nu luăm bani de la partide politice sau companii poluatoare.
Dacă vrei să știi mai multe despre cum sunt folosite donațiile primite, intră aici

Ne poți urmări și pe pagina facebook aici