Trimite email la

Form to send email
Pentru:

Iată argumentele:

Suntem 20.000 de cetățeni europeni, care cer anchetă imparțială în cazul jurnaliștilor Mihai Dragolea, Radu Mocanu și activistului Tiberiu Boșutar. Pe 16 septembrie, ei au fost bătuți în pădure de 20 de indivizi, inarmați cu bâte și topoare, pentru că filmau despre tăierile ilegale din județ. Au fost amenințați, torturați și umiliți, iar echipamentul video le-a fost distrus. Ne temem că procurorii care anchetează cazul minimizează gravitatea faptelor; De aceea, vă solicităm să documentați acest caz pentru Raportul anual privind Statul de drept Totodată, vă cerem să vă asigurați că România respectă recomandarea 1534/2021 a Comisiei (din 16 septembrie 2021), prin care statele membre ar trebui să ancheteze infracțiunile împotriva jurnaliștilor în mod imparțial, independent, transparent și în timp util, pentru a preveni normalizarea acestor atacuri.

Te rugăm să scrii respectuos un mesaj personal și argumentat.

Nu uita să îți treci datele de identificare la începutul mailului (nume, prenume) și să compui un Subiect propriu. 

Atenție! Butonul de trimitere se va activa doar după ce editați subiectul sau textul email-ului.

Nu uita să te semnezi cu nume și prenume. Altfel, mesajul tău va fi considerat spam. 

Acest email se trimite din partea Nu ești tu? Click aici

Destinatarii vor primi numele și adresa ta de email.

Declic este conform cu cerințele GDPR. Datele tale personale vor fi păstrate în siguranță. Declic nu tranzacționează date de contact sau orice informații despre membrii săi. Te vom contacta doar noi, doar atunci când implicarea ta este necesară pentru cauzele de care îți pasă. Citește politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Contribui și tu?

Donez 0 RON

Donate to declic.ro!

Donația ta este

Donez O dată Donez lunar

Donația ta

200 RON
Îți mulțumim pentru donație. Așteaptă până prelucrăm datele în siguranță.

Alte modalități de a dona

Îți mulțumim pentru implicare! Ar mai fi un lucru pe care l-ai putea face.

Știm că ai un program încărcat și uneori nu apuci să citești e-mailurile trimise de echipa Declic. Așa că am creat un nou canal prin care să comunicăm succint. Sperăm să ni te alături pe Telegram, ca să rămâi la curent cu ce facem.

📱 Înscrie-te și tu apăsând unul din butoane de mai jos. Nu te costă nimic!

Te înscrii pe Telegram-ul Declic?

Promitem să-ți trimitem apeluri la acțiune clare, astfel încât tu să înțelegi rapid problema și să poți acționa și atunci când ai doar 5 minute la dispoziție.